Deichmann katalog jesen zima 2013-2014


Deichmann katalog jesen zima 2013-2014 donosi odličnu ponudu cipela, čizama, salonki, gležnjača i sve to po neponovljivim cenama.

Deichmann katalog jesen zima važi sezonski

Čizme, duboke cipele, polučizmice i gležnjače su naravno neophodne u hladnim jesenjim danima. Sare su u gornjem delu ukrašene kamenčićima i nitnama kao i pete i vrhovi kod salonki. Datalji u rokerskom stilu kao zvezde, krstovi ili zastave -sastavljeni naravno od nitni – ukrašavaju sare sportskih rustikalnih čizama.

Crna i boje sa velikim udelom crne boje igraju u Dajhman sezoni jesen/zima 2013./14. važnu ulogu i hvale ih na sva usta. U paleti su zastupljene boje od crnoplave preko ljubičaste i zagasito crvene do tamnozelene. Tamni bleštavi tonovi dragog kamenja kao safir, granat ili smaragd naglašavaju elegantnu i zavodljivu ženstvenost. Bleštavi glamur daju bogate aplikacije kojima nijedna cipela ne može odoleti. Osim bleštavih ukrasnih kamenčića i metalnih detalja nitne zaokružuju modni utisak.

Salonke u ovom Deichmann katalog jesen zima izdanju su sa zanosnim potpeticama i očaravajućim oblikom. Platformei izdašni prednji izrezi su razlog za samouveren hod. Jednostavnost je ovde sporedna stvar. Jer nitne i ukrasni kamenčići na petama i vrhovima i gde god pogledaš su u modi i privlače sve poglede. Ponekad se čak i potpetice ukrašavaju ukrasnim kamenčićima. Svet mode za to nudi izuzetno suptilne kombinacije materijala kao što su samt i svila, brokat i žakard za elegantne haljine, ravno rezane, skraćene pantalone ili kostime uskog kroja sa suknjama olovka kroja i naglašenim strukom.

Sve Dajhman obuća akcije donosimo na našem portalu kao i akcije i kataloge obuće ostalih brendova.

Slične rubrike

Dajhman obuća