Popusti povodom otvaranja DM prodavnica u Beogradu i Kragujevcu


Novu Dm prodavnicu u Beogradu pronađite u u suterenu Robne kuće Beograd, Terazije 15-23., a otvorenje će započeti u četvrtak, 26.09.2013. sa početkom u 9h.

Također od otvorenja pa sledeća tri dana važe popusti i do 55% na neke od najprodavanijih proizvoda, tu su i lepa iznenađenja na kolu sreće, dobra muzika, test znanja, šarena zabava za najmlađe – animatori koji će zabavljati najmlađe različitim trikovima, modelovati im čarobne balone, oslikavati lica i voditi u svet dobre zabave.

Neizostavan deo svakog otvaranja na koji smo veoma ponosni je i humanitarna akcija, ovaj put na dan otvaranja u periodu od 17 do 18h će prisustvovati glumci BDP-a Vesna Čipčić, Marko Živić, Jelisaveta Orašanin, Slobodan Boda Ninković. Celokupan prihod ostvaren u ovom periodu biće doniran prihvatilištu za decu u Beogradu.

beograd dm otvorenje

Otvaranje nove dm prodavnice u Kragujevcu će se dogoditi u četvrtak, 26.09.2013. sa početkom u 8h, u Robnoj kući Beograd.

Isto kao i u Beogradu tri dana važe popusti i do 55% na neke od najprodavanijih proizvoda, tu su i lepa iznenađenja na kolu sreće, dobra muzika, test znanja, šarena zabava za najmlađe.U nastavku proverite letak sa popustima za novu Dm Kragujevac prodavnicu koji vredi do 28.09.2013, odnosno do prodaje osiguranih količina.

Maksimalan broj pojedinačnih proizvoda po kupovini je 5 kom.

nove dm prodavnice u Kragujevcu

Slične rubrike

Dm katalog