Forma Ideale katalog Septembar


Forma Ideale katalog Septembar važi do 30.09.2013.

Septembarsko izdanje popularnog proizvođača nameštaja donosi nam odlične akcijske cene na sve vrste nameštaja od stolica, stolova i kreveta pa sve do ormara, ugaonih garnitura i dušeka.

Za vašeg đaka birajte zanimljive dečije sobe snižene do 30 odsto,a pojedini elementi kao što su krevet Boogie sniženi su za čak 48% i dođu 4,990 dinara.

U specijalanoj ponudi se izdvaja sto + stolica za 3,980 din ili vreća za sedenje Relax za 5,490 din. U ovom Forma Ideale katalog izdanju prikazan je veliki broj radnih stolova ,a na vama je da odaberete elemente i boju i napravite svoju kombinaciju.

Dnevne sobe su također deo ove ponude koja traje do kraja septembra 2013. Forma Ideale ugaone garniture uvek su bile odličan izbor.Izdvajamo: Vitrina Galaxy 19,990 din + sto Klub 5,415 din + Ugaona garnitura Atlas za 44,970 din = Odličana dnevna soba.

Spavaće sobe Forma Ideale nezaobilazan su deo Forma Ideale katalog izdanja i ovoga puta donose celu sobu(Ormar+krevet) za 29,990 din. Zatim ne preskočite pogledati kuhinje na akciji te za kraj deo sa poslednjim komadim gde možete uhvatiti sniženje na određene komade do 50%.

Pogledajte još neki katalog iz rubrike Namještaj te sve dosadašnje Forma Ideale katalog ponude.

Slične rubrike

Forma Ideale akcija Forma Ideale katalog