IDEA školska oprema 2013


IDEA školska oprema katalog važi do 12.09.2013.

Pripreme za novu školsku godinu već su počela, a Idea je tom prigodom izdala katalog školske opreme koji obuhvaća sve što treba da vaše dete zasja na prvi dan škole. IDEA školska oprema sadrži ponudu sveski, pernica, ranaca, drvenih bojica, sve vrste olovaka, te na kraju deo sa tehnikom.

Izdvajamo pernicu za 99,00 dinara u kojoj gratis dobijete tri granitne olovke,zarezač i hemijsku olovku.

Školske sveske zasigurno su glavni deo svake školske opreme, a u Idea prodavnicama možete ih kupiti za 32,99 din, sveska A4 tvrdi povez sa više motiva, 80 listova komad košta 119,99 din, sveska A5 spirala,više motiva kom. 69,99. Transparentni uvijači A4 ili A5 isto su u ovoj IDEA školska oprema ponudi.

Sledeća su na redu mala školska pomagala odnosno flomasteri, drvene bojice, šestari, tehničke olovke, hemijske olovke i sva ostala oprema. Flomasteri Staedtler 12/1 za 239,99 din, šestar + mine, set super cena 39,99 din ali samo u većim prodavnicama, tehnička olovka Bic za kom za 119,99 din.

Nezaboravite proveriti i deo kataloga Idea školska opreme u kojem svaki artikal ima GRATIS. Predšklski ranac + pernica + sveska sve za 1,499 din, pribor za tehničko + šperploča gratis za 449,99 din ili šestar + dva trougla i uglomer gratis.

Sledi ponuda školskih ranaca u kojoj će sigurno svako dete da pronađe pravi za sebe. Hello Kitty školski ranac(lagan, ergonomski oblikovan leđni deo koji omogućava protok vazduha, džepovi na bočnim stranama i još mnogo toga) cena je 5,199 din. Monster high također ima ponudu ranaca za ovu školsku godinu kao i sveske, pernice i bojice sa ovim popularnim motivom.

Za naše male junake izdvaja se ponuda školske opreme Spiderman, Superman, Cars te Planes brenda. Superman ranac sa podesivim naramenicama više vrsta za 2,699 din ili Spiderma blok 5 za crtanje.
Idea školska oprema ranaca završava ponudom za male navijače. Birajte celokupnu školsku opremu u bojama Crvene Zvezde ili Partizana.

Proizvodi označeni sa „Super extra“ nalaze se u ponudi samo određenih prodavnica koje možete pronaći na poslednjoj stranici kataloga. Ponudu školske opreme ostalih marketa proverite ovde: Školski pribor.

Nezaobilazan deo tehnike u ovom katalogu izdvaja ponudu laptopova, radnih stolica, sto za računar, tastatura ili USB kamera za PC. Acer laptop E-1200(15.6 inča, AMD dual core 1.4Ghz, grafička kartica Amd radeon HD 7310) za 29,999 dinara.

Treba vam nova odeća za školu ili slobodno vreme? Ništa za to Idea vam je pripremila odličan izbor. Fila ili Kappa patike po ceni od 2,499 din ili dečija majica već od 549 din. Izdvajmo i MTb bicikli sa 6 brzina za 10,999 din te fensi X-plorer bicikli Sunflower za decu od 7 do 9 godina sa prednjom korpom za 7,999 din!

Na zadnjoj stranici ovoga Idea školska oprema kataloga uštedite više od 2000 din na snižene artikle. Za sve Idea katalog ponude i sniženja navratite u jednu od Idea prodavnica.

Slične rubrike

Idea katalog