Maxi katalog Septembar


Maxi katalog Septembar važi do 25.09.2013.

Maxi katalog Septembar akcijska ponuda koja traje idućih desetak dana donosi uštede na prehrambene i neprehrambene proizvode.

Pileći file u omotu i kalupu 1kg Agroživ snižen -25 odsto pazarite za 599,99 rsd kao i pileće grudi 1kg za 379,99 rsd(važi i za Mini Maxi sa odeljenjem mesare). Ostalu ponudu proverite dole u katalogu.

Kombinuj i štedi akcija na slatko slanu kombinaciju: Cocta 2l + Smoki 150g -25% na cenu oba artikla. Grožđe je od davnina poznato kao hrana bogova jer je primamljivog izgleda, neodoljivo ukusno, veoma hranjivo i izuzetno zdravo voće, u ovoj Maxi katalog ponudi platite ga -15% manje kao i crveni krompir.

Nadalje je nezaobilazna ponuda sniženih mesnih salama, šunki, parizera, sireva, mlečnih proizvoda, zatim raznih sokova, piva te neodoljivih slatkiša. Izdvajamo Ferrero Kinder mlečna čokolada za 54,99 rsd te Rizling belo vino 1l Viro Župa za 152,99 dinara.

U odeljenju kozmetike i nege popust od -20% na Ultra Doux šampone, -25% na Fa artikle te Colgate pasta za zube. Za vaš prljavi veš super prilika Home Expert 3kg za 299,99 rsd, a najveća ušteda od čak -46% je na Bref WC osveživač.

Proverite sve Maxi katalog ponude kao i ostale akcije Prehrane.

Slične rubrike

Maxi katalog Maxi vikend akcija