Metro katalog neprehrana Oktobar 2013


Metro katalog neprehrane za oktobar ove godine izdvaja akcije i sniženja na tehniku, potrebštine za domaćinstvo, kancelariski materijal, uradi sam deo, te tekstil.

Metro katalog neprehrana Oktobar važi do 30. 10. 2013.

Prilika odma na prvoj stranici TOSHIBA LED TV 32’’ 32P1300(Video Engine: Regza, Contrast Booster• Auto Clean • Direct LED • 1x Composite Video).

Prelazimo na odeljenje domaćinstva koje u ovom Metro katalog izdanju donosi snižene kaserole, tiganj, keramički pekač sa poklopcem za 999,00 din, servise tanjura, čaše, zatim sušilica za veš(2,218 din) te na kraju metle, brisači poda i lopatice. Sve za ugodan i čisti dom.

Tehnika kao i uvek zauzima pristojan deo ovoga Metro kataloga, a mi izdvajamo: Gorenje VEŠ MAŠINA WA 6065 za 19,799 din, frižider zapremnine 247 l ili manji od 131 l, za kuhinju friteza, toster ili mikser. Pogledajte još i Sony auto radio za 8,159 din, te auto zvučnike. Naravno tu je odličan izbor lED televizora te laptopa i šatampača.

Metro katalog nastavljamo sa priborom za kancelarije. Sve što treba jedna kancelarija možete pronaći u Metro dućanima od fotokopirnog papira, registratora, fascikla do kancelariskijh stolica i fotelja. Oprema za vaš auto također se nalazi u ovom izdanju; auto gume uz BESPLATNU MONTAŽU, akumulatori te gumene podnice(set 4 kom za 899,00 din).

Na kraju ovog Metro katalog izdanja proverite deo sa tekstilom u kojem se nalaze muške i ženske ski pantalone te ski jakne i kape. Ostala izdanja donose razne uštede zato ne zaboravite proveriti Metro katalog ostala izdanja.

Slične rubrike

Metro akcija Metro katalog