Metro katalog prehrana Avgust


Metro katalog prehrana Avgust iskoristite do 22.08.2013.

Od danas na našem portalu listajte najnoviji Metro katalog prehrana za mesec avgust. Kao i uvek Metro nam je pripremio odličnu ponudu prehrambenih artikala od ribe, mesa, zamrznutih proizvoda pa sve do sireva, mlečnih prizvoda te kozmetike i deterdženata.

Veliki izbor voća i povrća uz promotivnu cenu salate puterice te organskih proizvoda koji su dostupni samo u radnjama u Beogradu i Novom Sadu. Sveže vakumirani izamrznuti mesni proizvodi sa i bez kostiju; svinjska plećka 469,99 za kg, teleća rebra i grudi 599,99 za kilogram, zamrznuti pačiji grill za 329,99 din za kg.

Ukusni riblji fileti od lososa za 1,360 din po kg uz napomenu da svakoga petka Metro donosi -10% na asortiman sveže morske ribe. Uz lososa proverite i ostalu riblju ponudu koji čine: cipal, brancin, pipci lignje filet grgeča ili kuvane kozice.

Ako tražite hranu za vašeg kućnog ljubimca Metro katalog akcija je pravo mesto za vas. Friskels granule za pse 15 kg zs 2,499 din, Caty suva hrana za mačke 2kg za 339,99 rds.

Uz festival piva pazarite u akciji 5+1 Gratis Amstel, Zaječarsko ili Jelen pivo te 3+1 GRATIS jelen, Tuborg ili Lav twist limun/grejp po ceni 199,99 din.

Uštedite na prehrambene proizvode u novom Metro katalog izdanju ili Metro akcija sekciji. Još sličnih akcija pronađite u našim rubrikama Prehrana ili Kozmetika i nega. Informacije za Metro centre u Srbiji možete dobiti na ovoj stranici: Metro.

Slične rubrike

Metro akcija Metro katalog