Metro katalog uradi sam


Metro katalog uradi sam važi do 22.08.2013.

Ponekad je posao najbolje obaviti sam, a u novom Metro katalogu kupite sve što vam treba za Vašu kućnu radionu. Odlična ponuda električnih alata, elektro opreme i rasvete, auto opreme, opreme za čišćenje, opreme za kupatilo i građevinski materijal.

Metro električni alati zauzimaju prve četiri stranice ovog Metro kataloga; više vrsta bušilica, testera, ugaona ili stonih brusilica (Snaga 500 W, Stezna metaln glava 13 mm, broj obrtaja 0 – 2.800 /min, broj udaraca 47.600 /min) za 4,087 din sa PDV-om. Još proverite i čekić bušilicu ili električnu dizalicu za 8,038 din sa PDV-om.

Obavite i kupovinu elektro opreme i rasvete u kojoj izdvajamo: ANTI INSEKT LAMPA manjih i većih dimenzija, HALOGENI REFLEKTOR SA SENZOROM za spoljnu i unutrašnju upotrebu za 934,00 din sa PDv-om, Osram obične ili štedne sijalice ili pak solarne svijetiljke za vašu baštu.

Auto oprema po povoljnim cenama u ovom Metro katalog izdanju; AUTO PRESVLAKE „CITY”(univerzalne,više boja), tepih auto patosnice za sve modele automobila za 718,80 din. Da bi vaše dete bilo sigurno u vožnji auto sedište za decu do 4 godine(jednostavna montaža u sve modele automobila). Krovni kofer od 320 i 430 litara + šipke za krovni nosač super su prilika za sve koji vole na putovanja nositi više stvari.

Opremu za čišćenje ovoga puta popunjava odlična marka KARCHER. Odnosno KARCHER čistače pod pritiskom, te usisivače za suvo i mokro. USISIVAC ZA SUVO I MOKRO USISAVANJE WD 3.320 M(kućište od inoxa, snaga 1400 W, zapremina rezervoara 17 l) za 9,958 rds.

Slavine, tuš setovi, wc daske, školjke, bojleri i tuš kabine zauzimaju 12 i 13 stranicu ovog Metro kataloga. Izvrsna Rosseti tuš kabina od kaljenog stakla 4 mm debljine po akcijskoj ceni 14,998 din sa PDV-om.

Ovaj Metro katalog za kućnu radionu zavšava odličnim izborom građevinskog materijala; mešalice za beton, protiv provalna vrata, pvc prozori raznih dimenzija, kompletno rešenje za vaš krov iz Veluxa.

Metro ponuda važi dok traju zalihe. Za kupovinu u Metro distributivnim centrima u kojima se obavlja trgovina na veliko ovlašćeni su isključivo pravna i fizicka lica-preduzetnici i ostali oblici organizovanja koji robu kupuju za dalju prodaju ili za obavljanje profesionalne delatnosti a koji su imaoci važeće METRO kartice.

Prelistajte Metro katalog uradi sam, a sva ostala izdanja potražite na našim stranicama u rubrici Metro katalog.Metro akcija se uvek isplati, pratite nas svaki dan i uštedite si vaše dragoceno vreme i novac. Ukoliko vam se svidela ponuda ova ponuda preporučamo Vam i druge objave u kategoriji Tehnika 

Slične rubrike

Metro akcija Metro katalog