Roda katalog Avgust


Roda katalog Avgust važi do 27.08.2013.

Do kraja ovog meseca iskoristite super akcije u Roda prodavnicama. Osveženje za svaku priliku i svaki džep birajte sladoled Quattro i Strauss po akcijiskoj ceni.

Roda katalog donosi sniženja na svim odelenjima prehrane. Super cena čajne kobasice i dimljenog vrata u omotu koji u ovoj akciji stoji 899,90 rds za kg.

U plati dva ponesi tri akciji ovoga puta su ukusne špagete panona, a 3+1 kombinacija donosi kokošiju supu. Nadalje slede mlečni proizvodi, paradajz sosevi, paštete, začini i namazi između ostaloga.

Ovog meseca Roda katalog donosi recept koji je poslao Branislav Beherano iz Novog Sada. On se potrudio i napisao recept za slane mafine koji u celosti možete proveriti na službenim Roda stranicama.

Ono što bi još izdvojili u ovom Roda katalogu je popust -20% na sve proizvode za sunčanje Multiactiv, Oral B četkica za zube 1+1 gratis(229,90 din), anatomski jastuk Dormeo od memorijske pene po 50% nižoj ceni ali samo za korisnike Pika kartice.

Najnovija  Roda katalog  izdanja, kao i Roda akcije pratite na našem portalu. Akcija vredi u svim Roda Cash&carry, Megamarketim i Supermarketima. Detaljan spisak prodavnica potrazite na Roda.

Slične rubrike

Roda akcija Roda katalog