Roda katalog do 30. Jula


Roda katalog važi do 30.07.2013.

Poslednji Roda katalog čiju odličnu akciju možete iskoristiti do kraja meseca donosi veliki broj ušteda ali i zarade za Vaš džep.

Učestvujte u izboru artikala za Roda katalog akcije. Od sada možete da birate koji će se artikli iz bogate ponude Roda trgovačke marke naći na akciji. Glasati možete na oficijalnom sajtu www.roda.rs u periodu od 18. jula do 1. avgusta. Nakon toga na policama pronađite odabrani artikal pod oznakom Vi ste birali.

Ponuda prehrambenih namirnica započinje super cenom proizvoda od mesa: Salama Budimska kilogram dobijete za 1,119 din, domaća salama za 959 din, ukusni dimljeni vrat ili vrhunski kulen za vaše goste. Domaći mladi sir President, kisela pavlaka, dugotrajno mleko, jogurt ili sir Kriška Zdravje Radovo sve po akcijskoj ceni.

Uštedite još više uz proizvode Roda trgovačke marke; Pileće grudi u omotu za samo 209 din, topljeni sir, kukuruz šećerac, krem blok i sirće tekođer su u ponudi.

Prelazimo na treću stranu ovog kataloga. Prvo što se vidi je akcija Dobitna kombinacija 3+1(kupovinom četiri ista artikla, četvrti dobijete GRATIS. Ponesite vaš gratis na kasu, važi samo za fizička lica) vredi za supu Knor. Nastavljamo sa akcijskim proizvodima koji vrede samo u Roda marketu; sardine La Perla,jetrena pašteta, pavlaka za kuvanje, začin Vegeta te testenina Panona 400g koja stoji 49,90 din.

Akcija platiš dva poneseš tri ovog puta izdvaja žitni desert Tekmar kao 2+1 dobitnu kombinaciju. U ovom delu novog Roda kataloga uživat će svi slatkoljupci. Sladoled Eskimo više vrsta za 43,90 din, keks Wellnes,mentol bomboni te Milka čokolada za 74,90.

Vanila torta Roda recept

Roda recept ovaj puta donosi Vanila tortu koju je napravila Timea Kordi iz Subotice. Potrebni sastojci: -400 g piškota, 1.5 l mleka, 3 kesice pudinga od vanile, 12 kašika šećera, rum aroma, 200g kakao krem table, 3 pomarandže par komada jezgre badema. Vreme pripreme 45 minuta: Prvo treba skuvati 3 kesice pudinga od vanile sa mlekom. Dve pomarandže ćemo iseći na male kockice. na dno kalupa za torte stavljamo 1 sloj piškota i treba zaliti sa rum aromom. Posle toga dolazi sloj pudinga na piškotei na to kockice pomarandži, pa ponovo sloj piškota, puding od vanile i pomarandže. Na kraju opet sloj piškote. Krem table ćemo otopiti i premazati tortu sa svih strana. Tortu ćemo ukrasiti sa jezgrom badema i pomarandžom. Ako mislite da i Vi imate odličan recept prijavite se na www.roda.rs i zaradite kuvajući.

Pika kartica donosi popust do 46 odsto za detedžent za pranje veša Meriks 3kg, 30 odsto za Ybarra maslinovo ulje, 20% Nutella 400g i 25% sniženu mlečnu čokoladu. Super cena Jelen piva 69,90 din ili više preferirate Lav pivo za 66,90.

U Roda katalog delu za lepotu i zdravlje možete pronaći; šampon Gliss za 269,90, zubna pasta Blend-a-Med za 219,90 din, pena za kupanje Palmolive ili dečiji šampon Dulgon. Platite dva Ornel omekšivača za veš i ponesite kući tri. Krećete na more? Ne zaboravite kupiti torbu za plažu, mleko za sunčanje, peškir, vodotpornu prostirku ili ležaljku koju uz Pika karticu pazarite za 3,299 din.

Sreda za penzionere u Roda prodavnicama

Postanite član kluba Senior i ostvarite 10% popusta na kupovinu sredom. Članstvo u klubu Senior pružiće vam i niz drugih pogodnosti.Član kluba Senior možete postati ukoliko ste korisnik Pika kartice i popunite pristupnicu koja se natazi u svim Roda i Mercator prodavnicama.

Kalendar događanja u Roda centrima

Roda Centar Kragujevac
20.07.“Letnja muzci ka avantura•: program za decu od 17h

RodaCentar abac
20.07.“Pipiduga carapa•:program za decu od 11h

RodaCentar Cacak
20.07.“Morske earolije’; kreativna radionica od 18h

Roda Centar Kru evac
20.07.“Letnja muzicka avantura’;program za decu od 17h

RodaCentar Sremska Mitrovica
20.07.“Cuvajmo zdravlje’:kreativna radlonica od 18h

RodaCentar Sombor
20.07.“Carobnimorskisvet’;kreativna radionica od 17h

Roda Centar Jagodina
20.07.“Letnja muzci ka avantura’;programza decu od 17h

RodaCentar Vrbas
20.07.“Carobni morskisvet’;kreativna radionica od 18h

Sve informacije o ponudi,akcijama i događanjima možete dobiti na Roda besplatni info broj 0800 000 500 svaki dan od 00 do 24h.

Uz aktualni Roda katalog pratite i sva ostala Roda izdanja koja redovito izdajemo u našoj rubrici Roda katalog. Pogledajte i Roda vikend akcija izdanje ukoliko je izašlo za ovu nedelju. Proverite još neka izdanja iz sličnih kategorija: Prehrana i Kozmetika i nega.

Slične rubrike

Roda akcija Roda katalog