Tempo katalog bazena i letnje opreme


Tempo katalog bazena i letnje opreme važi do 04.09.2013.

Ovaj avgust iskoristite odličnu letnju rasprodaju u Tempo marketima. Uštedite u kupnji letnje opreme, bazena, obuće, odeće te baštenskog nameštaja.

-50% je snižen super Easy bazen dimenzija 244×76 cm + pumpa, ukoliko vam treba nešto veći, Tempo katalog u svojoj ponudi ima i bazen sa metalnim okvirom 549x122cm i snižen je 55% te stoji 30,849 rds. Tu je i ponuda popratne robe za bazen; prekrivači, uložak za filter pumpu, pumpe i kompleti za popravak bazena.

Od ostalih potrepština za ugodno letnje kupanje tu su još i bazeni za bebe, naočare za plivanje, silikonska kapa za kupanje, dušeci raznih dezena i veličina, prostirke, te ležaljke na rasklapanje koje su na akciji i koštaju 3.639 rds. Proverite i izvrsnu stolicu na naduvavanje za 48 odsto nižu cenu.

Ukoliko na letovanje idete obiteljski sa dečicom sigurno ćete trebati nešto iz dečijeg asortiman Tempo kataloga; dečiji prsluci za kupanje, mišići za 85,99 rds, šlafi raznih boja, te za ugodnu igru na plaži i pesku Hello Kitty ili Spiderman tobogan. Nezaboravite na dečije igračke koje u isto na ovomsečnoj Tempo akciji.

Peta stranica ovog Tempo kataloga rezervirana je za odeću i obuću za plažu, izdvajamo prekrasne haljine za 1,799 rds i marame za plažu koje su snižene 21 odsto te ih možete pazariti za 549,99 odnosno 449,99. Ženski kupaći kostimi Pompea su na sezonskom popustu od 44%. Dečiji muški slip kupaći za 369,99 rds, papuče ili sandale za devojčice i dečake uz peškire za plažu zaokružuju ovu Tempo katalog ponudu.

Od obuće tu su još i ženske baletanke po 699,99 rds, ženske majice, šorcevi, tunike i bluze. Mušku ponudu čine majice, bermude te kvalitetene papuče za 549,99 rds.

Zadnja stranica rezervirana je za baštenski nameštaj; ljuljačke, stolice, fotele na sklapanje ili baštenski sto, sve to kupite po akcijskim cenama u Tempo centrima.

U Tempo centrima plaćajte svim karticama te na 12 rata čekovima građana. Izbegnite ove vrućine i iskoristite ovu odlični Tempo katalog ponudu. Telefonu za sva pitanja je  0800 3537 040 ili potražite što vam treba na web sajtu Tempo. Još sličnih akcija proverite u kategorijama Baštenski nameštajOdeća i Obuća.

Slične rubrike

Tempo akcija Tempo katalog