Tempo katalog dekoracija i igračaka


Proverite odličnu Tempo katalog ponudu dekoracija i igračaka za decembar 2013. Na preko 12 stranica ovoga kataloga verujemo da ćete pronaći idealan poklon za vaše najmilije.

Tempo katalog dekoracija i igračaka decembar 2013. važi do 31.12.2013.

Krećemo sa raznim božićnim dekoracijama. Po sniženim cenama tu su kuglice, venci, triagonali, zvona, leptirići ili zvezde.

Sledeći su na redu božićni svetleći okviri sniženi za -14% i dođu 1,629 din, zlatne kuglice 5cm 12kom. za 172,99 din ili novogodišnje dekoracije kao što su maske ili trake. Stvarno veliki izbor dekoracija za nadolazeće praznike samo u Tempo katalogu.

Tražite poklon za svoju dečicu? Ova Tempo katalog ponuda možda će vam olakšati potragu. Za devojčice tu su popularne lutke Monster High za 2699,00 din ili lutka Barbie za 1,749 din. Dečkići će se sigurno obradovati kada ispod jelke pronađu Iron Man akcionu figuru ili igračku helikopter na radio kontrolu.

Do kraja ove ponude proverite razne igračke koje možete da pazarite za ove paraznike kao i izbor poklona za one nešto starije. Ne zaboravite na ostale važeće Tempo katalog akcije.

Slične rubrike

Tempo akcija Tempo katalog