Tempo katalog Novembar 2013


Tempo katalog Novembar 2013 važi do 04.12.2013.

Ne propustite nove novembarske akcije iz Tempa. Ponudu ovoga puta iskoristite do 04.12.. Akcije obuhvaćaju veliki deo prehrane te na kraju ovoga Tempo kataloga i proizvode bele tehnike.

Techno Box ponuda – za svaku kupovinu tehnike u Technobox-u preko 40,000 RSD na poklon dobijate Motorola WX306 Bunti mobitel.

Super ponudu nastavljamo Persil deterdžentom za veš 6kg + 2kg za 1,099 rsd. Mesna ponuda ovoga puta izdvaja dimljeni domaći pršut 0,5kg za 1,999 rsd i pileći file u omotu 400g snižen -16% koji su samo dio mesne akcije.

Tempo katalog za novembar izdvaja najbolje cijene iz asortimana smrznutih i mlečnih prizvoda, te sireva. Barill sos snižen za -25% kao i Barilla špagete, hrana za mačke i pse na akciji je od -15%, a briketi za mačke čak i -20%. Sokovi, vina i slatkiši zadnji su u ponudi prehrane ovoga meseca.

Snižene dečije igračke,mleko za decu, vlažne maramice te Pampers pelene po hit ceni nalaze se na devetoj stranici Tempo katalog novembarskog izdanja. Proizvodi potrebni za čistoću svakog doma sledeći su na redu: -25% na Perwoll color magic 4l, Wc gel Bref za 139,99 rsd ili sniženje od -15% na celu kategoriju peškira.

Casting Cream Gloss farba za kosu za 699,99 rsd ili Shauma šamon i regenerator više vrsta na akciji su od -17%. Prelazimo na tekstil ove Tempo katalog ponude. Muške trenirke, džemperi ili bokserice na akciji od -15% do -20%. Od ženskog sniženog tekstila možemo izdvojiti hulahopke Microfibra za 389,99 rsd ili majica šira bretela te body slip tanka bretela već od 349,99 rsd.

Pre tehnike tu su još akcijske cene za posteljine, prekrivače, tenjire, zatim autoprema u kojoj možete pronaći metlice brisača, gumene patosice, punjač akumulatora te tečnost za odleđivanje stakla.

Tehnika ovoga Tempo katalog novembararskog izdanja od bele tehnike donosi snižene veš mašine, zamrzivače te male kuhinjske aparate. Novo u ponudi je Vox LED tV 82 cm za 27,555 rsd. Samo u tempo centrima možete napraviti besplatnu montažu i demontažu kao i kupnju zimskih guma.

Za sve slične uštede pratite Prehrana kataloge kao i Tempo katalog akcije za sve gradove u Srbiji.

Slične rubrike

Tempo Tempo akcija Tempo katalog